Hirvelän uunitalkkuna

Hirvelän uunitalkkunaa valmistetaan itse omalla tilalla.
Talkkunan valmistukseen käyettävän puhtauden ansiosta tuotteemme sopivat useimmille gluteenittoman ruokavalion noudattajille. Talkkuna säilyy parhaiten valolta suojatussa, kuivassa paikassa. Paras säilytystapa on esimerkiksi kannellinen
lasi- tai peltipurkki.

Hirvelän karkea uunitalkkuna
Puuroihin - leivontaan


Hienojakoisemman uunitalkkunan lisäksi tuotamme myös karkeampaa puurotalkkunaa. Talkkunan käyttömahdollisuudet ovat valtavat. Perinteisesti marja ja maitotuotteiden kera tarjoiltu talkkuna soveltuu myös moniin leivonnaisiin ja ruoan laittoon.

Hirvelän talkkunan valmistus alkaa kauran kylvämisestä. Kun sato on kypsää jyvät lajitellaan. Tämän jälkeen jyviä keitetään höyryllä n. 8 tuntia ja kuivatetaan uunissa n 20 tuntia. Keitetyt ja kuivatetut jyvät jauhamme kivimyllyllä ja pakkaamme suoraan myyntipusseihin.


Lisävinkkejä!

- Kokeile Hirvelän karkeaa uunitalkkunaa myös kalojen ja kyljysten leivitykseen sekä marjapuuroihin. » Hirvelän hieno uunitalkkuna sopii myös kastikkeen ruskistukseen ja marjakeittoihin.

- Kokeile talkkunaa myös jäätelön mausteeksi.





Terveysherkku: KauraKuitunen!

Hirvelän Talkkunan uusin tuote KauraKuitunen on kypsä kaurarouhe,
joka on valmistettu tutkitusti puhtaasta kaurasta. KauraKuitunen
sisältää ravintokuitua 69,7 %. Tuote on Keliakialiiton hyväksymä,
joten se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. KauraKuitunen auttaa alentamaan haitallisen kolesterolin määrää ja sopii hyvin diabeetikoille sekä terveydestään huolehtiville.

KauraKuitusta on helppo käyttää esim. maitotuotteiden ja marjojen kanssa sekä leivonnaisten ja puurojen joukossa.

Hyviä reseptivinkkejä löydät tältä sivustolta.
KauraKuitunen on pakattu kätevään 350 g pakkaukseen.